Trouwkaarten
 • Hieronder zie je onze trouwkaarten collectie, de vormgeving, kleuren en lettertypes zullen wij kosteloos voor je aanpassen, bij ons is bijna alles mogelijk! Nadat je de kaarten hebt besteld krijg je van ons een vragenlijst met een kleuren kiezer , deze vul je in en mail je ons terug. hieruit zullen wij de kaart voor je opmaken.
 • Prijzen van de kaarten ( inclusief aanpassingen ):

  Aantal Klein 11x11 cm Groot 14x14 cm
  30+ € 2,69 p/st € 2,79 p/st
  60+ € 2,59 p/st € 2,69 p/st
  100+ € 2,29 p/st € 2,39 p/st
  150+ € 2,19 p/st € 2,29 p/st

  Eventuele extra kosten:

  Opstartkosten Geen
  Aanpassen teksten Gratis
  Aanpassen kleuren Gratis
  Kleine aanpassingen ontwerp Gratis
  Verzendkosten € 7,50
  Digitale proefdruk Gratis
  Proefdruk per post € 12,50
  Enveloppen Inclusief (wit of crème)
 • Na het aanpassen/ontwerpen van uw kaart ontvang je gratis een digitale poefdruk, na goedkeuring en betaling van de factuur worden de kaarten gedrukt en verzonden als pakket. Indien je graag een echte kaart ontvangt als proefdruk zijn de eenmalige kosten € 12,50.
 • Bij alle kaarten zitten standaard crème of witte enveloppen, andere kleuren zijn tegen extra kosten ook mogelijk.
 • Staat het gewenste kaartontwerp er niet bij? Geen nood! Wij maken samen de kaart van je dromen, geef aan ons door wat je wensen zijn en we ontwerpen samen je droomkaart. Stuur een mail of vul ons contactformulier in. Meerprijs voor een persoonlijk ontwerp is € 125,- met een minimaal afname van 50 kaarten.


Eigen ontwerp
Heb je zelf een mooi ontwerp of wil je een fotokaart maken maak dan bij onze partner Kaartje2go zelf je eigen fotokaart.

Bestel hier je foto-kaart